All
Product keywords
Please enter the email address account

Customer Reviews

4.1 out of 5
 • 7
 • 1
 • 0
 • 0
 • 2
Write a Review
 • mircea
  Yes (0) Color: Milk White Size: EU Plug
  umidificator
  Salut am mai făcut un comentariu scurt Eu nu știu cum era la acest umidificator de fapt cel mai cel mai bun este că și umidifica ce poți să pui esențe uleiuri esențiale în el Și bineînțeles că învăț la împrăștia într o cameră un miros senzațional în funcție de șale și tu și plus că este și lampa de veghe eu lampa de veghe care e în mai multe culori in 7 culori culorile curcubeului de intensitate dublă adică intensitatea mai mică sau mare Deci pot să folosesc și ca lampa de noapte fără să fie umidificator fără nimic o lampă care îți Creează o anumită culoare în cameră dacă îți place verde o lași pe verde Verde mai puternic să lumineze mai mult E ok dar e mai puternic dacă nu lași mai mic mai mică lumina vreau să spun deci poți să o setezi cum vrei la banii ăștia care e aici plus transport pot să spun că eu ceva care este indispensabil pentru casă gerbes tu Am văzut că vând produse bune de obicei sunt destul de serioși și așa că nu îți faci Probleme Problema e la vamă la noi pentru că la 15 20 de dolari o să plătești undeva la 10 și 11 RON mama sau chiar mai mult asta este în fine Sper să folosiți acest produs cumpărat de la gearbest care sunt și băieți super super. dacă sunt ceva greșeli Îmi pare rău Acesta este un comentariu pe speaker și nu este scris Nu am timp și sincer Sper să înțelegi este esența din acest text.

  Jan 12,2019

 • mircea
  Yes (0) Color: Milk White Size: EU Plug
  aromatizor
  Da mai făcut comentarii la acest aparat Ce să spun eu este un aparat foarte foarte foarte foarte bun este extraordinar fugi face banii chiar ma rugat niște prieteni să le cumpăr așa ceva în casă e defect de lumini curcubeu înțelegi cel cu ce culoare vrei de fapt dacă vedeți în fotografii o am la mobil pe albastru sau pe verde Dar poți să îl faci la fel și mov sau poți să lași să își aleagă el culoarea sau să își facă toate culorile se poate folosi ca lampa de veghe ca aromatizor adică pui câteva picături de uleiuri esențiale în el și îți va plăcea mirosul în casă sau efectiv ca umidificator Deci pentru o cameră să zic normală de 4 pe 5 este perfect dacă vrei pentru spații mari Atunci trebuie să folosești chiar două trei bucăți de obicei bine să Îl speli după ce ai folosit un anumit tip de ulei adică un anumit miros concurs Amestecă mirosurile pod se mai curăță neînțeles după o perioadă pot și RCA pastilă care funcționează și o vezi că de fapt.

  Jan 12,2019

 • Paolo
  Yes (0) Color: Milk White Size: EU Plug
  very nice
  I have bought it because I'm living in an apartment where the air is filtered and the humidity is always below 40%. therefore I thought to have this for my child when he sleeps avoid to get breathing issues.
  No drawbacks at all and I would recommend it to my friends also for the price which is really affordable on Gearbest.

  Dec 08,2018

 • Viviana
  Yes (0) Color: Milk White Size: EU Plug
  Recensione diffusore
  Ottimo diffusore, di dimensioni perfette per ogni ambiente. Silenziosissimo ed elegante con la sua varietà di colori in sequenza che rilassano moltissimo. Fantastico anche il timer per l’emissione di vapore. Lo consiglio.

  Dec 06,2018

 • Ewa.cecylia
  Yes (0) Color: Milk White Size: EU Plug
  Dyfuzo
  Jestem zadowolona z zakupu. Dyfuzor spełnia moje oczekiwania . Służy do aromatoterapii i jako lampa.
  Wyłącza się kiedy brakuje wody, jest bardzo dobre, bo można spokojnie zasnąć przy włączonym dyzfuzorze.
  Polecam zakup

  Sep 02,2019

 • Ewa.cecylia
  Yes (0) Color: Milk White Size: EU Plug
  Dyfuzor
  Jest to mój drugi zakup dyfuzora. Zamierzam kupić jeszcze trzeci, żeby w każdym pomieszczeniu mógł być dyfuzor bez konieczności przenoszenia
  .

  Sep 02,2019

 • Pedro
  Yes (0) Color: Milk White Size: EU Plug
  Perfect
  Happy wife, happy life! She uses at the office and her skin got much better!

  May 15,2019

 • Francesco
  Yes (0) Color: Milk White Size: EU Plug
  Molto buono
  Ho acquistato questo profumatore qualche settimana fa e devo dire che mi trovo davvero bene, si può regolare sia colori che intensità del vapore
  Ottimo acquisto!

  Apr 10,2019

 • Hamilton
  Yes (0) Color: Milk White Size: EU Plug
  Chande
  Difusor muito bom e bom preço . Silencioso. O depósito é bem generoso e com boa autonomia. Pena não trazer comando remoto.
  Envio foi rápido.

  Apr 17,2019

 • federico
  Yes (0) Color: Milk White Size: EU Plug
  difusor
  muy buen producto lo recomiendo..........................................................................

  Aug 20,2019